Novost-i

Mašinko  u Vintage Industrial Baru slavi 10. rođendan albuma

photo: Mašinko, credit: Daniel Gjurček

Mašinko u Vintage Industrial Baru slavi 10. rođendan albuma "Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše"

Nakon sjajnih koncerata u Tvornici Kulture i na Zagreb Beer Festu, Mašinko za zagrebačku publiku priprema novu feštu za kraj godine. U Vintage Industrial Baru će 21. i 22. studenoga proslaviti 10. rođendan albuma "Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše", koji će odsvirati u cijelosti. Prvoga dana, 21. studenoga, odsvirat će i sve pjesme sa split albuma "Frakturko", a dan kasnije i sve s izdanja "Majmun godine".

Ograničeni broj early bird ulaznica po cijeni od 11 eura možete nabaviti od 9. srpnja u Vintage Industrial Baru, Dirty Old Shopu te u sustavu Entrio.hr.

"Kad idemo van", "Oči pune suzavca" i "Kada vjetar kaže stani" samo su neke od pjesama s albuma o kojem je kritika još prije deset godina pisala kao jednom od najboljih punk rock izdanja domaće scene. Mašinko deset godina kasnije iz koncerta u koncert pjesmama s izdanja "Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše" oduševljava publiku, a neke od pjesama koje duže vremena nismo imali priliku poslušati na koncertima, odsvirat će uživo publici u Vintage Industrial Baru. "Frakturko" i "Majmun godine" samo će dodatno začiniti ove dvije koncertne večeri.

U ožujku ove godine bend je velikim koncertom proslavio 15 godina postojanja, ali i objavu izdanja "Pozovite rapsode". Novim pjesmama nastavili su niz svojih već dobro poznatih singlova neopterećenog pristupa i razigranog zvuka, zbog kojih su i postali poznati kao jedan od najvoljenijih punk bendova nove generacije.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni