Novost-i

Let 3 i 'Mama ŠČ' - zagrijavanje na Dori uoči tradicionalne svetkovine Antivalentinovo #8

Let 3 i 'Mama ŠČ' - zagrijavanje na Dori uoči tradicionalne svetkovine Antivalentinovo #8

Entuzijazam na vrhuncu, atmosfera prožeta kemijom i mladići u najboljim godinama sažetak su nedavno završenog snimanja video spota za pjesmu "Mama ŠČ" grupe Let 3. 

Jedni od favorita ovogodišnje Dore prepustili su se u sigurne ruke redatelja Radislava Jovanova Gonza na snimanju videa za aktualnu pjesmu, a količina različitih kostima i zalaganja svih aktera na pomno osmišljenoj sceni naslućuje izniman audiovizualni uradak.

"Mama ŠČ je božja pjesma,a naš nastup na Dori će ući u anale i udžbenike. Jedva čekamo" - tvrdi frontman Prlja, a Mrle dodaje: "ŠČ je najstarije svjetsko pismo, nastalo 5000 godina prije sumerskog, što govori o tome da je starije čak i od srpskog pisma; na Dori ćemo ga, zahvaljujući NASA.HR, lansirati u orbitu ne bi li ga spasili od nadolazećeg armagedona"

Iako svoj status favorita ovogodišnjeg Hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije tumače raznoraznim teorijama zavjera, najavljuju ekskluzivan, spektakularan i nezaboravan nastup na Dori. Uz pristojnu dozu golotinje.

Dok njihova antiratna pjesma "Mama ŠČ", čija se tematika dotiče aktualnog stanja u Ukrajini, ne silazi sa trendova na YouTube-u, Letovci svoj nastup na Dori 11. veljače u Opatiji nazivaju samo izvrsnom generalnom probom za ono što nas očekuje tjedan dana kasnije na Antivalentinovu #8 u zagrebačkom Domu sportova. 

"Na Dori ćemo pokazati samo dio onoga što će biti na Antivalentinovu. Nama je Dora, zapravo, samo zagrijavanje. Zato i idemo na Doru, da si napravimo reklamicu za koncert" - rekao je Mrle.Uoči najiščekivanijeg i najkontroverznijeg nastupa ovogodišnje Dore pripremite svoje telefone za glasanje, a prije toga svakako osigurajte ulaznice za megaspektakl zvan Antivalentinovo #8 na kojem će se Letu 3 pridružiti i jake snage domaće i regionalne glazbene scene: Marčelo, Mašinko, Porto Morto i Chasing Nord. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni