Novost-i

Još malo do Zvečke:  Dvodnevna zabava s vrhunskim domaćim pop i rock imenima

Još malo do Zvečke: Dvodnevna zabava s vrhunskim domaćim pop i rock imenima

Još nas samo nekoliko dana dijeli od prvog koncertnog vikenda ovogodišnje Zvečke, koja će nizom atraktivnih nastupa osvježiti vruće riječke ljetne večeri.

Neno Belan & Fiumens penju se za Zvečkinu pozornicu u petak 12. srpnja u sklopu velike ljetne turneje i s niskom vječnih hitova uz koje su odrasle brojne generacije. Istu večer slušamo i koncertno jedan od najtraženijih hrvatskih bendova, uvijek tematski provokativne i scenski atraktivne Pips, Chips & Videoclips te pulsku Nolu, koja već 30 godina kroz pjesme prepričava svoju ljubavno-životnu priču i po vlastitom priznanju, u tome sada uživaju više nego ikad!

Subota 13. srpnja u znaku je žestokih i beskompromisnih svirki, jer će se na pozornici naći rock propovjednik Goran Bare, praćen svojim vjernim Majkama s kojima neumorno ispisuje povijest rock glazbe ovih prostora, ča metalci Po' Metra Crijeva koji u svom jedinstvenom glazbenom amalgamu spajaju višeglasno pjevanje, gitare, syntheve, bubnjeve i sopile, te dinamična riječka četvorka One Possible Option koja će upravo na Zvečki kroz još jedan adrenalinom nabijen nastup premijerno predstaviti svoj novi album "Eter"!

Sve ovo održava se na već poznatoj lokaciji, vanjskom terenu Boćarskog doma Podvežica u ulici Franje Matkovića 1a. Dnevne ulaznice dostupne su u pretprodaji u sustavu Entrio i Dallas Music Shopu po cijeni od 20 eura, dok će na dan održavanja koncerata cijena iznositi 25 eura.

Dostupne su već i ulaznice za drugi koncertni vikend 23. i 24. kolovoza, kada će Zvečkinom pozornicom prodefilirati Buč Kesidi, Letu Štuke, Savršeni Marginalci, M.O.R.T., IDEM i Ministranti.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni