Novost-i

Glazbena škola Frana Lhotke iz Siska pokrenula crowdfunding kampanju za obnovu

Glazbena škola Frana Lhotke iz Siska pokrenula crowdfunding kampanju za obnovu

Glazbena škola Frana Lhotke iz Siska teško je oštećena u nedavnom potresu koji je zadesio to područje. Kako bi njihovi mladi talentirani glazbenici mogli što prije sigurno nastaviti s razvitkom svog umijeća, pokrenuli su crowdfunding kampanju kojom prikupljaju sredstva za obnovu zgrade.

Cilj je skupiti 200.000 eura. Kampanja će trajati od 11. siječnja do 28. veljače i nadamo se da ćete se uključiti donacijama i pomoći da vratimo glazbu u dječje ruke i u cijeli naš kraj. Snimili smo video koji se može vidjeti na platformi, pogledajte, poslušajte i djelujte. Pomognite da glazba nastavi svoj život u Sisku i Sisačko-moslavačkoj županiji.

Naše učenice i učenici svirat će za svoju glazbenu školu, podsjećajući sve nas na važnost glazbene kulture i obrazovanja kao ključnog dijela oporavka od ova grozne tragedije. – stoji u službenom priopćenju.

 

Donirati možete na poveznici https://gogetfunding.com/togetherformusicschool/, a kampanju proširiti na društvenim mrežama uz pomoć hashtagova #zajednozaglazbenu #togetherformusicschool

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni