Novost-i

Florence + The Machine predstavljaju obradu velikog hita No Doubta

Florence + The Machine predstavljaju obradu velikog hita No Doubta

Florence + The Machine ima novi singl – riječ je o obradi pjesme „Just A Girl”, velikog hita grupe No Doubt iz 1995.

Pjesma (čiju produkciju potpisuju Florence Welch i Mark Bowen iz IDLES-a) dio je soundtracka za dramsku seriju nominiranu za nagradu Emmy „Yellowjackets” te se može čuti u službenom traileru za novu sezonu serije. „Just A Girl” je dostupna na svim glazbenim platformama: https://florenceandthemachine.lnk.to/JustAGirl

Velika sam obožavatelja serije „Yellowjackets” i ovog glazbenog razdoblja; ova je pjesma ostavila veliki trag na mom odrastanju, pa sam bila oduševljena što su me zamolili da je reinterpretiram za seriju. Pokušali smo pjesmi dodati elemente horora kako bi odgovarala tonu serije... S obzirom na to da sam tijekom odrastanja bila opčinjena pop punk glazbom i Gwen Stefani, ovo je bio posao iz snova, objašnjava Florence.

Druga sezona serije „Yellowjackets” bit će dostupna za streamanje od 24. ožujka na platformi SHOWTIME. Prvu sezonu serije, koja je ostvarila rijetko viđeni rezultat od 100% na Rotten Tomatoes te koja broji sedam nominacija za Emmy, gledalo je - u prosjeku - 5 milijuna gledatelja svakog tjedna na svim streaming platformama.

Na krilma albuma „Dance Fever” iz 2022., Florence + The Machine ovog lipnja stiže u Hrvatsku! Svoje dosadašnje hitove, kao što su „Kiss with a Fist”, „Dog Days Are Over”, „Cosmic Love”, „You've Got the Love”, „Shake It Out”, „Never Let Me Go” ili „Ship to Wreck” te singlove s posljednjeg izdanja predstavit će na premijernom samostalnom koncertu u Hrvatskoj u pulskoj Areni 18. lipnja.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni