Novost-i

Achachak ima novi singl i spot „Lonewolf”

Achachak ima novi singl i spot „Lonewolf”

Slobodan od nametnutih trendova, stoner rock bend Achachak četvrtim singlom „Lonewolf” završava poglavlje vezano uz aktualni album „High Mountain” koji je ljetos objavljen za Dostavu Zvuka i najavljuje izlazak novog studijskog izdanja početkom sljedeće godine.

„Lonewolf” je priča o hrabrim i odvažnim pojedincima koji su glasno odbili nositi breme svoje generacije. Posveta društvenim outsiderima pojačana je masnim i usporenim riffovima i hipnotičnim recitacijama koje skrivaju snažnu poruku.

Videospot je snimljen pod redateljskom palicom benda i „Rakija Crew” tima. Glazbu potpisuje bend, a za miks i master se pobrinuo sinjski Cave Studio.
Unatoč tome što je Achackak dugo bio najbolje čuvana tajna Vučipolja, vrlo brzo je postao miljenik specijaliziranih stranih medija diljem svijeta. U diskografiji broji tri EP izdanja „Thick Hill”, „Pale Rider” i „Wet Grave” te dva studijska albuma „At The Bottom Of The Sea” i „High Mountain”. Kraj godine Achachak će obilježiti povratkom u studio i intenzivnim radom na novom albumu koji će svjetlo dana ugledati na proljeće 2022.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni