Nag-radne

Osvojite ulaznice za live stream spektakl Ashnikko

Osvojite ulaznice za live stream spektakl Ashnikko

Ashnikko, buntovna pop zvijezda, uskoro priređuje freak show u obliku nezaboravnog live stream koncerta.

Spektakl će se održati u petak 30. travnja u 21 sat u sklopu serije globalnih live stream evenata Songkick Presents. Osim što ćete imati priliku ući u divlji, freakovski, a opet predivan svijet Ashnikko, moći ćete po prvi puta čuti kako izvodi pjesme sa svog mixtapea prvijenca „Demidevil“ koji je bio magnet za dobre kritike.

 

Za Ashnikko ste garant čuli u kontekstu TikToka, gdje se proslavila sa svojom pjesmom „STUPID“. Ako tu vaše znanje o pjevačici baziranoj u Londonu staje, morate znati da je nedavno izbacila svoj debitantski mixtape „DEMIDEVIL“. Na njemu se nalaze uspješnice „Daisy“, „Deal with It“, „Cry“ ft. Grimes i aktualni singl „Slumber Party“ ft. Princess Nokia. Potonja pjesma penje se iz dana u dan na ljestvici Global Viral Spotify Chart, ljestvici mnogima omiljene glazbene platforme gdje pjesma broji više od 20 milijuna streamova. Pozornost privlači tekstovima koji slave seksualno oslobođenje, kao i sumanutim performansima kojima se definitivno ne uklapa u šprancu tipične pop mašinerije. 

 

U slučaju da si već fan Ashnikko ili te ovaj tekst toliko zaintrigirao da želiš pogledati live stream koncert, navali na giveaway na našem Instagram profilu. Na tebi je da zapratiš Sound Report Instagram profil i Dancing Bear Instagram profil te da u komentar označiš prijatelja s kojim bi volio gledati koncert. Dijelimo dvije ulaznice za koncert, a dobitnike javljamo u petak u 15 sati.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni