Nag-radne

Osvoji upad na koncert Kandžije - podjeljeno

Osvoji upad na koncert Kandžije - podjeljeno

Kandžija i njegove Gole žene donose svoj novi album "Nema labavo" na veliku koncertnu promociju u Tvornicu kulture u subotu 12. ožujka, a Sound Report vam dijeli 2x1 upad na koncert.

Po jedan upad osvojili su Martina Mandić i Tomislav Đudarić

Da biste sudjelovali u nagradnoj, potrebno je: "lajkati" Sound Report na Facebooku ukoliko niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "#nemalabavo" uz vaše puno ime i prezime te javno podijeliti ovaj članak na vašem Facebook zidu. Nagradna traje do četvrtka, 10. ožujka, u 12 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednike i javiti im. Dvije osobe osvajaju po jedan upad. Sretno!

Album "Nema labavo" objavljen je 11. prosinca za Universal Music Hrvatska i u rekordno kratkom vremenu uhvatio same vrhove raznih godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. godine. Prvi Kandžijin studijski materijal s pratećim bendom Gole žene stvaran je dvije godine, sadrži ukupno 16 pjesama, među kojima je i duet s Goranom Baretom.. Lirički moćan, inteligentan, duhovit i aktualan Kandžijin rap dobio je novu dimenziju ulaskom Golih žena u igru, a sad, s izrazitim adutima u rukama s pravom pucaju na mjesto među regionalnim teškašima.

Album su najavljivali prvi singl i videospot "Crkva", nakon kojeg je plasiran "Ja se zovem", pa "Mače", sumanuti videospot uvodne pjesme s albuma, i, konačno aktualan radijski singl "Đuro". Uz Toxaru, koji je uz Kandžiju već dugi niz godina, Gole žene čine Darkan Kingić, Funky G, Meso, Midi Cobain, Pipos i Egoless, jedan od naših najpriznatijih producenata.

Kandžija je na sceni "službeno" debitirao 2009. albumom "Narodnjaci" nakon kojeg je usljedio "Koktel od rakije" 2011. te "Zlatne žbice" 2012. godine. Dvije godine poslije Kandžija izbacuje čak dva izdanja, prvo "Dvojezičnu ploču" s Bvanom, a nakon nje i "Folder s Golim ženama" koji je sadržavao devet starih pjesama u novim aranžmanim i jednu novu. Konačno, sredinom prošlog prosinca red je došao i na "Nema labavo", uvjerljivo najbolji i najvažniji album u Kandžijinoj karijeri.

Ulaznice za zagrebački koncert, 12. ožujka u Tvornici kulture, su u prodaji po cijeni od 40 kn, dok će na dan koncerta iznositi 55 kn. 

Službena prodajna mjesta: 
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr
Organizator koncerta je Tvornica kulture.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni