Nag-radne

Osvoji upad na doček Nove godine u Tvornici

Osvoji upad na doček Nove godine u Tvornici

Doček Nove godine u Tvornici, sad već tradicionalni u organizaciji yema i Radija 101, postao je jedan od najvećih gradskih tuluma proteklih sezona. Tome u prilog svakako ide i činjenica da su posljednja dva dočeka bila rasprodana prije nego je otvoren ulaz.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je:
1. "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste.
2. U inbox na Facebooku nam pošaljite poruku sadržaja "Nova 101 godina"
3. Ostavite nam u poruci svoje puno ime i prezime
4. Podijelite ovaj članak (javno vidljivo / public post) na svom Facebook zidu.

Upade su osvojili:

Magdalena Simac 
Nera Marjanović 
Jasna Šakić 

Dobitnu kombinaciju nema smisla mijenjati, pa tako i ove godine organizacijske snage udružuju zagrebački klub Tvornica kulture i Radio 101 – te yem, event agencija koja iza sebe ima preko 250 koncerata, nekoliko festivala, mnoštvo DJ programa i silent partyja diljem Hrvatske.

Veliki pogon, kojeg su samo za ovu priliku nazvali “Ova pjesma zvuči poznato” nudi selekciju hitova za uplesati se u još jednu godinu novih dobrih ili loših odluka. Glazbeni mashup će osigurati da se ne maknete s plesnog podija uz selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas. 
Ove godine kao pojačanje ponovno dolazi jedan od najboljih zagrebačkih DJ-a i česti suradnik Tvornice, DJ Indyja. Indy je rezident u Katranu ( Hypnotize), Hangaru, te čest gost na Amneziji, RNB Confusionu kao i In Da Klub & Dobra šema programima.

Mali pogon, privremenog naziva “We Bet U Look Good On The Dancefloor” okupirat će najbolja plesna nekomercijalna glazba proteklih godina. Indie i alt rock te electro pjesme za sve one koji žele čuti ono što se trenutno ne vrti na svim radio stanicama.

Kultni zagrebački Radio 101 već godinama napaja uši sjajnom glazbom, a i ovoga puta glazbu koja struji radijskim valovima sluša se na najluđem i najvećem klupskom dočeku.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni