Nag-radne

Osvoji upad na

Osvoji upad na "Antivalentinovo" Leta 3 - izvučeni pobjednici

Dijelimo 5 x 2 ulaznice za koncert Leta 3 - "Antivalentinovo" koji će se održati u petak 12.veljače u Domu sportova.

Da bi ste sudjelovali u nagradnoj potrebno je: "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko niste, i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Antivalentinovo" uz vaše puno ime i prezime. Također podijelite ovaj članak na svome Facebook zidu i postavite vidljivost na javno! Nagradna traje do srijede, 10.veljače u 18 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednike i javiti im. Sretno!

Pročitaj intervju s Mrletom i Prljom

Upad su osvojili:
Nikola Pisonić +1

Domagoj Kardum +1

Neven Kajic +1

Filip Pavalić +1

Slađana Gajić +1

Biti će ovo najveći samostalni koncert Leta nakon onog održanog početkom 2015. godine u Laubi, kada su premijerno izveli pjesme sa nadolazećeg albuma. Kako je svaki koncert benda glazbeno-scenski događaj sam za sebe, niti ovaj neće biti izuzetak.

Zajedno sa Letom, Kawasaki 3p garantirano će 12. veljače rasturiti malu dvoranu Doma sportova na njezine sastavne dijelove, a podršku ovoj rokerskoj glazbenoj eksploziji svojim nastupom će dati i riječki Morso!

Podsjećamo da su ulaznice za Let3 Antivalentinovo koncert već u prodaji i to po jedinstvenoj cijeni od 80 kn za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kn, a mogu se kupiti u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Music Shopu u Rijeci.

Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 "Angela Merkel sere" i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta "Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky".

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni