Nag-radne

Nagradni adventski kalendar Sound Reporta

Nagradni adventski kalendar Sound Reporta

U vremenu darivanja, svoje smo vjerne čitatelje odlučili svaki dan nagraditi prigodnom nagradom!

U suradnji s partnerima tijekom prosinca imat ćete priliku osvojiti albume, ulazice za koncerte i mnoge druge zanimljivosti!

Lajkajte našu službenu Facebook stranicu i Instagram profil te svaki dan pratite nova darivanja. Svakog dana u razdoblju od 1.-24.12. bit će objavljen jedan nagradni natječaj koji traje 24 sata (od 10 h tekućeg do 10 h sljedećeg dana). Postupak prijave je sljedeći:

1. Potrebno je zapratiti službenu Facebook stranicu Sound Report portala

2. Ostaviti komentar u objavi vezanoj za nagradnu igru tog dana

Dobitnici će biti objavljeni sljedeći dan oko 11 h u sklopu komentara objave.

21. prosinac

 

20. prosinac

 

19. prosinac

 

18. prosinac

 

17. prosinac

 

16. prosinac

 

15. prosinac

 

14. prosinac

 

13. prosinac

 

12. prosinac

 

11. prosinac

 

10. prosinac

9. prosinac

 

8. prosinac 

 

7. prosinac

 

6. prosinac

 

5. prosinac

 

4. prosinac

 

3. prosinac

 

2. prosinac


1. prosinac

 

Pravila nagradnog natječaja 'Nagradni adventski kalendar'

1) UVODNE NAPOMENE

Udruga Sound Report, Jablanovečka 37, 10 000 Zagreb, OIB: 84551559260 (dalje u tekstu: Organizator) utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja: 'Nagradni adventski kalendar' (u daljnem tekstu: Natjecanje).

Natjecanje se održava u razdoblju od 1.12.2018. do 25.12.2018. na www.sound-report.com u svrhu promocije.

Imena dobitnika objavljuju se 25 sati nakon pokretanja nagradne igre.

Pravila Natjecanja bit će objavljena na internetskoj stranici www.sound-report.com.

Partneri natjecanja objavljeni su tijekom pojedinog dana.

2) PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Zaposlenici Organizatora i Partnera kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) ne mogu sudjelovati u Natjecanju.

3) KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u Natjecanju potrebno je izvršiti prijavu u obliku komentara na objavi službenog profila Sound Report portala. Čitatelji mogu sudjelovati s jednom prijavom po objavi. Pobjednici se biraju preko web aplikacije za slučajni odabir imena.

4) DODJELA NAGRADA

Dobitnici nagrade bit će obaviješteni o dobitku unutar 1 dana od objave dobitnika. Nagrade će se dostaviti na adresu dobitnika po završetku kompletnog natječaja, osim ako se radi o ulaznicama za koncerte. Informacije o preuzimanju nagrade bit će naknadno proslijeđene dobitnicima.

Preuzimanjem nagrade i potpisom prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema dobitniku nagrade.

5) POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama dodijeljenima na ovom Nagradnom natječaju.

6) RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Organizatora i Sudionika Nagradnog natječaja stranke će sve sporove iz ovoga Nagradnog natječaja rješavati sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

7) ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici pristaju da Organizator i Partneri obrađuju njihove osobne podatke koje su dali prilikom sudjelovanja u ovom Nagradnom natječaju u svrhu provođenja Nagradnog natječaja.

Organizator je voditelj obrade osobnih podataka u smislu važećih propisa o zaštiti osobnih podataka. Kontakt Organizatora za pitanja zaštite osobnih podataka je soundreport.cro@gmail.com

Osobni podaci se obrađuju u svrhe provedbe Nagradnog natječaja, a temeljem privole za sudjelovanjem u natječaju.

Sudionik ima pravo zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade osobnih podataka kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka te pravo na prenosivost podataka. Također, Sudionik ima pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Pružanje osobnih podataka je nužno za sudjelovanje u Nagradnom natječaju.

8) PREKID NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem web stranice www.sound-report.com

9) IZMJENA PRAVILA

Organizator zadržava pravo dopune i izmjene ovih Pravila, o čemu će Sudionici biti obaviješteni putem stranice www.sound-report.com


 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni