Nag-radne

Nagradna Igra: Nola u Tvornici - podijeljeno

Nagradna Igra: Nola u Tvornici - podijeljeno

Nola stiže u Tvornicu kulture 6. travnja napokon i uživo predstaviti pjesme koje su dominirale radijskim top listama posljednih godinu dana. Na Sound Reportu dijelimo 2x2 upada za koncert, a kako do njih, saznajte u nastavku.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Nola", uz vaše puno ime i prezime, te podjelite ovaj članak (javno vidljivo) na svom Facebook zidu. Nagradna traje do ponedjeljka, 3.travnja u 13 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dvoje pobjednika koji će osvojiti po dva upada! Pobjednike ćemo obavijestiti putem poruke, a imena će im biti objavljena u ovom članku.

Upade su osvojile Zorica Živković i Žana Plažanin

O koncertu:

Glazba je emocija... i energija. Skupina Nola ima i jedno i drugo, ali energija benda nekako se najbolje osjeti i potvrđuje na koncertnom "terenu". Nola stiže u Tvornicu kulture 6. travnja napokon i uživo predstaviti pjesme koje su dominirale radijskim top listama posljednih godinu dana. Od odličnog prvog singla "Drukčije" Nola je iz pulskog studija Partyzan poslala još tri jaka radijska singla - "Moj svijet","Sve bi bilo lakše da je ljeto" i "Negdje između" po kojem je i nazvano novo studijsko izdanje, Nolin mini album. 

Spomenuti singlovi, zajedno s još jednom novom pjesmom, naći će se na EP-ju "Negdje između" koji će Nola premijerno odsvirati u Tvornici, zajedno s niz drugih pjesama zbog kojih volimo Gabi i Marijana, pjevačicu izvanrednog glasa i autora, koji su glazbom ispisali jednu od najljepših (i najdugotrajnijih) ljubavnih priča. Dobitnici Porina za "Pjesmu godine" i niz drugih nagrada i priznanja nakon odličnog albuma „Iznad oblaka“ (2009.), koji je za Porin nominiran u čak šest kategorija, i istoimenog hit-singla, 2012. objavljuju intimni album "Nola Piano". Novi EP "Negdje između" bit će objavljen 6. travnja, na dan koncertne promocije u Tvornici kulture. 

ULAZNICE u pretprodaji po cijeni od 40 kn potražite u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), na blagajni Tvornice kulture, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putemwww.eventim.hr. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni