Nag-radne

Nagradna igra: Coldplay tribute u Boogaloo klubu

Nagradna igra: Coldplay tribute u Boogaloo klubu

U zagrebački klub Boogaloo u subotu, 17. ožujka stiže ponajbolji svjetski Coldplay tribute bend, a na Sound Reportu dijelimo 2 upada!

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je:
1. "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste.
2. U inbox na Facebooku nam pošaljite poruku sadržaja "Coldplay tribute"
3. Ostavite nam u poruci svoje puno ime i prezime
4. Podijelite ovaj članak (javno vidljivo / public post) na svom Facebook zidu.

Nagradna traje do četvrtka, 15.03. do 10 sati.
Upade su osvojili Katarina Katušić i Sara Grlić

Osim gotovo autentičnog Coldplay zvuka, ovi Talijani puno ulažu u svoj show u svakom smislu, od svjetlosnih efekata preko vizuala do ponašanja na pozornici koje uveliko podsjeća na nastup njihovih uzora. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna dostupne su Dirty Old Shopu, Boogaloou ili preko sustava Entrio. Na dan će ako ih ostane koštati 55 kuna.

Liveplay je nastao 2013. godine u talijanskom gradiću Civeu, nedaleko od Venecije kada su se četvorica zaljubljenika u Coldplay odlučila napraviti ovaj tribute projekt kako bi svirali pjesme za njih „najboljeg benda na svijetu“. Godinu dana su pripremali show koji će biti dostojan zvati se Coldplay tributeom te su 2014. imali prvi nastup. Vrlo su brzo stekli veliki broj poklonika, ne samo u Italiji nego i širom Europe. Za sebe kažu da ne žele biti „obični tribute bend“, nego da žele ponuditi show koji će uključivati zvukove, vizuale i emocije i tako impresionirati publiku svih uzrasta, a to će vjerujemo napraviti i ovom prilikom.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni