Nag-radne

Dijelimo upade za otvorenje sezone Good Vibrationsa

Dijelimo upade za otvorenje sezone Good Vibrationsa

Nakon ljetne stanke rock program Good Vibrations vraća se 16. rujna u Vintage Industrial Bar gdje će idućih devet mjeseci ugostiti najbolje od domaće i međunarodne alternativne scene. Čast da otvore novu sezonu pripala je globalno popularnom bendu Stoned Jesus, a uz njih će nastupiti švedski Greenleaf i domaće snage Umor.

U suradnji s organizatorima programa dijelimo 2x1 upad za otvorenje sezone. Da bi ste sudjelovali potrebno je kliknuti like na Facebook stranicu Sound Reporta (ukoliko već niste), i u inbox nam poslati poruku "Good Vibrations Stoned Jesus" uz vaše puno ime i prezime, i broj mobitela, do zaključno ponedjeljka, 14.09. u podne. Nakon što nagradna završi, nasumce ćemo izvući dvoje pobjednika te ih obavjestiti.

Pazite da se držite ovih koraka da bi ste imali priliku osvojiti upad. Sretno!

Pobjednici: Igor Larva i Donateo Sitarić-Knezić

Ukrajinski psychodelic stoneri Stoned Jesus vraćaju se u Vintage nakon rasprodanog koncerta u listopadu prošle godine. U međuvremenu momci su izdali treći po redu album "The Harvest",  koji je naišao na jednoglasnu pohvalu glazbene kritike i publike. Uz stvari s novog albuma Ukrajinci će izvesti i dobro poznate pjesme s dva prethodna studijska izdanja, od kojih se broj pogleda onih najpopularnijih na Youtubeu broji u milijunima.


Uz njih, u Vintage nam stižu i cijenjeni i sve popularniji stoner rock bend iz Švedske – Greenleaf!
Greenleaf je prvotno nastao kao side project dvoje ljudi - gitarista i producenta kultnog švedskih stonera Dozer. Bend je vremenom prerastao u mnogo više od side projecta, a na dva albuma u periodu od 2007. do 2012. vokalne dužnosti u bendu je obavljao frontmen popularnih Truckfightersa. U Zagreb stižu na krilima hvaljenog zadnjeg albuma "Trails & Passes".

Domaće snage na otvaranju će braniti svima dobro poznati zagrebački doom/stoner bend UMOR. Momci su odradili nekoliko turneja po Europi, izdali dva albuma i split EP s Cojonesima, a na Good Vibrations stižu po drugi put. Aktualni album "Held Us Silent For A Moment" izdali su prošle godine, a sve službene materijale možete poslušati i kupiti  na: https://umor.bandcamp.com/

Karte u pretprodaji po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), na dan koncerta cijena raste na 50 kuna. Organizatori pripremaju još pokoje iznenađenje za ovu priliku stoga nipošto ne propustite ovu rock'n'roll svečanost!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni