Nag-radne

Book Report: Poklanjamo jedan od najčitanijih novih Švedskih trilera - Plima

Book Report: Poklanjamo jedan od najčitanijih novih Švedskih trilera - Plima

Kopajući rupu na plaži, trojica muškaraca nisu niti svjesni da ih iz daljine promatra dječak. Gledajući što rade, dječak uočava da je rupa namijenjena za četvrtu osobu koja se nalazi u njihovom društvu.

Radi se o trudnoj ženi. Zakopavši ju do grla more se sve više podizalo a vriskovi žene postepeno su utišavali sve do trenutka dok nije bila potpuno preplavljena vodom a u njoj su utihnuli i posljednji izdisaji djeteta.

Dvadeset četiri godine kasnije taj stravičan slučaj i dalje nije riješen. Olivia Rönning studentica je Policijske akademije te želi izgraditi karijeru detektivke ne bi li nastavila stopama svog oca. Ne bi li uspjela u svome naumu mora riješiti još samo jedan zadatak. Profesor joj daje da izabere jedan ne riješen slučaj iz prošlosti, te da pronađe ubojicu. Kročeći postepeno ali sigurno prema nepoznatom, Olivia nije ni svjesna da ju čekaju uznemirujuće i nevjerojatne informacije koje će joj zauvijek promijeniti život.

Ovaj triler savršeno je štivo koje svom čitatelju pošalje trnce kroz cijelo tijelo. Djelo je kategorizirano kao jedno od najboljih novih švedskih trilera, a autori Cilla i Rolf Börjlind danas su najpoznatiji filmski i TV scenaristi trilera u Švedskoj. Njihovo stvaralaštvo poznato je po karizmatičnim i ambicioznim likovima koji žele ostvariti društvenu pravdu i do sada su napisali scenarije za 26 filmova i nekoliko serija. Roman „Plima“ preveden je na dvadeset jezika a vama ga u ruke dovodi naklada Znanje.

Potrebno je samo sudjelovati u našoj nagradnoj igri i time si otvarate priliku da ovaj naslov završi u vašim rukama.

 

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je:
1. "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste.
2. U inbox na Facebooku nam pošaljite poruku sadržaja "Book Report: Plima"
3. Ostavite nam u poruci svoje puno ime i prezime
4. Podijelite ovaj članak (javno vidljivo / public post) na svom Facebook zidu.