Koncerti

Erna – „Seduce me tonight“ @ Klub.

Erna – „Seduce me tonight“ @ Klub.

[caption id="attachment_756" align="aligncenter" width="547"]Erna Erna "Seduce me tonight" YouTube screenshot[/caption]

Mnoge boje Erne Imamović

 

Sinoć je u zagrebačkom Klubu mlada kantautorica Erna Imamović koncertno predstavila svoj novi spot (sniman u KSET-u), i to za pjesmu „Seduce Me Tonight“ koja se nalazi na njezinom novom EP-ju „On The Level“. Spot je režirao Veno Mušinović, a snimio Zvonimir Ferina.

Nakon, nažalost samo slikom prikazanog spota (radi tehničkih poteškoća), Erna se popela na pozornicu i prvo sama izvela pjesme „Sjaj“ i „Revolucija“, a potom je ostatak polusatnog koncerta tijekom kojeg je predstavila pjesme s „On The Level“, odradila u društvu basista Petra Makara koji je bio zadužen i za aranžiranje i produkciju Erninog EP-ja, te bubnjarice Brune Matić.

Moj prvi susret s Erninim muziciranjem ostavio je dojam da se radi o vrlo kreativnoj glazbenici koja odbacuje stroga žanrovska određenja i ravnomjernom lakoćom pliva u vodama bluesa, pop rocka, pa čak i elektro pop rocka. Na pozornici vrlo dinamična, Erna vješto komunicira s publikom i pjesmama i govorom tijela. Njezinom vokalu lijepoga raspona i zanimljive boje, pogotovo krasne u nižim lagama, a koja odgovara svim navedenim žanrovima i njihovim kombinacijama, nedostaje samo malo više rada (i manje razgovora prije nastupa) da bi doista bio izbrušeni dragulj.

Osvrt na Ernin EP „On The Level“ možete očekivati uskoro, a do tada pogledajte spot za pjesmu „Seduce Me Tonight“.

http://www.youtube.com/watch?v=rc3SGz00flY   Tekst: Ana Hotko
Filip Bušić
Filip Bušić

Osnivač portala, urednik, fotograf, novinar, - "Where words fail, music speaks."