auto-r

2 / 4
Leona Mihelin

Leona Mihelin

Piše od 06.05.2015.

U 7 godina napisala je 47 članaka.

Torpediranje uz legende punka - Poison Idea

Torpediranje uz legende punka - Poison Idea

Ako itko misli da punk koncerti nisu kvalitetni, u svakom je slučaju trebao biti jučer u AKC Attacku gdje je Torpedo Syndicate ugostio Sick Crap, Pasmaters, Kurve i Poison Idea. Šesto po redu torpediranje je prošlo, rekla bih, energičnije od svih prethodnih. Kao i uvijek, organizacija je bila na toj razini da čak nije ni dolazilo do velikih odstupanja što se tiče satnice, a nije ni bilo poteškoća koje bi usporile tijek koncerta.

Samo pozitivno na Pozitivnom koncertu

Samo pozitivno na Pozitivnom koncertu

Ovogodišnje izdanje Pozitivnog koncerta započelo je plesnim i pravim rockerskim ritmovima. Postava prvog dana - prava poslastica; Punčke otvaraju, zagrijava Kawasaki 3p, Pips, Chips & Videoclips podiže atmosferu do maksimuma, a Urban & 4 vode koncert pri kraju. Posjećenost koncerta je bila kao i na svakom Pozitivnom, očekivano velika, atmosfera odlična, a velika dvorana Doma Sportova puna. Trgom Krešimira Ćosića se širio žamor ljudi, miris hrane sa štandova i jako vesela energija koja je razbila monotoniju ovih hladnih, skoro zimskih dana.

Pun pogodak uz Six Pack u Vintageu

Pun pogodak uz Six Pack u Vintageu

Ovog petka Vintage je opet bio poprište jedne odlične veselice za sve ljubitelje punk rocka. U svoj ugodan ambijent ugostili su velikane Six Pack i simpatične Varaždince One step away te poveći broj ljudi koji su došli iz raznih dijelova Lijepe naše kako bi bili prisutni na ovoj svirci. Većina publike je zagrijavanje odradila unutar Vintagea koji je bio krcat dok još nisu ni bila otvorena vrata prostora za koncert. Sve u svemu, to je bio znak dobre svirke što se na kraju i ostvarilo.