auto-r

3 / 4
Filip Mihoci

Filip Mihoci

Point me to the sky above

Piše od 12.09.2015.

U 6 godina napisao je 37 članaka.

Violate -

Violate - "Uvijek dajemo 110% na koncertima"

Metal bend Violate iz Zagreba 30. ožujka, u sklopu Good Vibrations programa, nastupa u Vintage Industrial Baru zajedno s braćom Inciter i Time Decay. Ususret koncertu, odlučili smo saznati malo više o počecima ovog benda, uzorima, planovima, novom albumu, sviranju s polomljenom šakom te raznim drugim temama. Mi smo postavili pitanja, a pjevač i gitarist benda, Dario Bulatović, spremno je odgovorio na svako. Pročitajte što ima za reći.

Inciter -

Inciter - "Kroz ovih 16 godina uspjeli smo zadržati ideju i ljubav prema glazbi koju sviramo"

Zagrebački metalci Inciter žestoko deru domaćom, a i europskom scenom, već solidnih 16 godina. U svojoj dugogodišnjoj karijeri, svirali su s velikim imenima kao što su Lamb Of God, Saxon, Iced Earth, Exodus, Anthrax, Hatebreed, Napalm Death i stekli mnoga priznanja u Hrvatskoj i Europi. Ubrzo će izbaciti četvrti studijski album, a isti će koncertno promovirati u Vintage Industrial Baru, 30. ožujka u sklopu Good Vibrations programa. Ususret svirci i novom albumu, postavili smo par pitanja Vedranu Cecelji, frontmenu i začetniku benda.

Extreme metal večer u Vintageu - domaćica i kidanje!

Extreme metal večer u Vintageu - domaćica i kidanje!

Rijetko kada se jedna noć može pohvaliti kompletnim death metal ambijentom. U pauzama su se mogli čuti poznati brojevi od, npr. At the Gatesa, Cannibal Corpsea…Upravo je ovo bio koncert koji je slavio death metal i njegove inačice, a iako usko područje metala, svi bendovi su se iskazali nečim posebnim i pružili publici dobar provod. Zadiralo se i u druge žanrove, ali zbog slabije posjećenosti, ovaj koncert će ostati “jedan od onih”. To je žalosno pogrešno.

Abergaz slavi 10 godina u Attacku

Abergaz slavi 10 godina u Attacku

Nakon 10 godina postojanja, socio-kulturološki pankenrol bombarder Abergaz proslavit će svoj rođendan - 5.3.2016. godine u zagrebačkom klubu Attack! Ex-Yu hardcore u najnovijoj postavi opržit će svoju podužu listu, nakon koje će se reinkarnirati, potom ukazati ljubavno-seksualni stanovnik Venere i Marsa Faraon Slavko! S takvom postavom, zabava je zagarantirana i to do duboko u noć. Bit će dostupni i plakati autora Igora Atlije (Disbaja) i nove majice Abergaza po promotivnim cijenama!

Mrle i Prlja (Let 3) -

Mrle i Prlja (Let 3) - "Naši su albumi uvijek bili svojevrsni odraz vremena u kojem živimo"

Ususret njihovom koncertu 12.2. u Domu sportova, popričali smo s Mrletom i Prljom, članovima legendarnog riječkog sastava Let 3. U posjedu su pozamašne karijere, hvalospjeva i poruga na njihov račun nikada ne fali, ali oni, očito, jednostavno ne znaju odustati niti imaju želju naučiti. Saznajte o njihovom svjetonazoru i komentarima na aktualna stanja i potvrdite si da njihov skorašnji spektakl nikako ne biste smjeli propustiti!

Mirogoy bez Moro Moro Landa

Mirogoy bez Moro Moro Landa

Zahlađenje i loše vrijeme kao da je nagovijestilo prvi koncert black metal/hardcore fuzije Mirogoy u zagrebačkoj Močvari. Nažalost, ruski Moro Moro Land koji je trebao također nastupati sinoć, je zapeo na granici (proklet bio Šengen), a izlazak iz zemlje bi se pokazao krajnje problematičan. Ništa zato, manja, ali hrabra masa ljudi skupila se u Močvari i odala počast scenskom rođenju benda koji će, nadam se, paliti i žariti po pozornicama regije. Uz malo razočarenje jer me u klubu nije dočekao niti jedan lampion, svijeća ili corpsepaint, mračne atmosfere ipak nije nedostajalo.